“Det hele startede med udstødninger! SBK Consulting har meget andet end blot udstødninger, men det hele startede med at fascinationen for håndværk og detaljearbejde! Intet andet på en mc giver mere sjæl, karisma og savl nedad hagen end en super lækker håndlavet udstødning. Titanium og carbon i skøn forening… Alene farveskiftet i en titaniumsudstødning kan give gåsehud…”

SBK Consulting har Danmarks ubetingede største udvalg af motorcykeludstødninger. Vi importerer selv Termignoni, Scorpion og Cobra og forhandler der ved siden af blandt andet Akrapovic, Arrow, Remus, Jardine og Spark exhausts. Da vi ikke har direkte hånd i hanke med fabrikkerne på sidstnævnte har vi valgt at kategorisere disse som skaffevarer. Dvs de tages hjem på specialbestilling, via tilbud.

Via mc vælgeren herunder kan du finde de komplette programmer af udstødninger indenfor Termignoni, Scorpion, Austin Racing og Cobra. Fandt du ikke helt det du søgte, så er du velkommen til at sende os en mail. Vi føler os ret overbeviste om at vi kan hjælpe dig godt videre, til en skarp pris…. ;-)