En powercommander er er et fremragende værktøj til at justere brændstof/ilt blandingen på din motorcykel. Dette er især attraktivt med nyere Euro 3 og 4 godkendte motorcykler, da disse ofte får så lidt benzin at de dels får en ujævn motorgang og dels slet ikke udnytter det potentiale som motoren har. Foruden selve Powercommanderen, laver Dynojet også nogle andre geniale værktøjer som f.eks Autotune der automatisk indstiller dit din mc til optimal blanding, uden at du behøver at få cyklen på rullefelt. Skal det sidste effekt trækkes ud af din mc, er et ignition module ofte vejen frem. Med dette kan man ændre tændingen, en smart ting hvis man altid kører på højoktan og vil udnytte motorcyklens fulde potentiale. 

 

En powercommander fungerer udelukkende på indsprøjtnings motorcykler og er et såkaldt piggyback modul som “over ruler” motorstyringens standard parametre for brændstof blanding. Via Powercommanderen kan man ligge et map ind som giver motoren mere eller mindre benzin ved forskellige gasåbninger og omdrejningstal. Mappet som man benytter skal normalt designes til din mc, på et rullefelt, men hvis man har lidt forstand på det, kan man også downloade maps på nettet og med stor sandsynlighed få en mere kørbar maskine. En anden mulighed er at montere et Autotune modul som selv mapper din mc, uden indkøring på rullefelt.

En Powercommander er et vigtigt redskab hvis du f.eks monterer ny udstødning eller laver andre ændringer der påvirker motorens ydeevne.

  • Bedre brændstoføkonomi
  • Bedre gasrespons
  • Øget effekt
  • Øget moment
  • Bedre kørbahed, mindre “hakken”
  • Mulighed for quickshift
Vi har valgt ikke at ligge alle Dynojets enkelte powercommandere og moduler ind på shoppen. Modulerne varierer lidt i pris alt efter mc model. Så tag fat i os inden du bestiller, så vi er sikre på at du får det rigtige modul og ikke betaler for meget for det. 

Husk altid at rådføre dig med en professionel før du påbegynder montage og justering af powercommander. Forkert brug kan forårsage motorhaveri.