PITBOXEN, vores MC Værksted i Midtjylland – Afkørsel 33 Haverslev!

Hos SBK Consulting sælger vi ikke kun stumper. Vi monterer dem også for dig og udfører almindelige service og vedligeholdesesopgaver mm.

Behøver et MC Værksted en stor polereret facade, for at være godt? Det mener vi ikke – der er jo kun et sted at sende regningen for de polerede klinker hen, det er til dig som kunde!

Vi mener ikke at godt og kompetent arbejde på din motorcykel, behøver at foregå i et 400m2 stort værksted, hvor hver time der faktureres skal betale for høj husleje samt store mængder lys og varme. Vi har sparet væk facaden væk og istedet tilbyder vi en lav timepris på 300kr ex moms. Sammen med vores faste lave priser på reservedele gør det at vi oftest ligger på en pris der er 30-40% billigere end andre mc værksteder i området!

Hvad kan vi så i Pitboxen? Vi er endnu ikke gearet til store reparationer eller forsikringsskader, til gengæld har vi rigtig mange års erfaring med motorcykler og motorsport, her presses grejet til det yderste, og man får en helt anden indsigt i hvordan f.eks affjedring skal virke og serviceres. Dette er grunden til at  vi på nogle områder er markant stærkere og specialiseret end dit typiske værksted.  

Hos SBK Consulting er du og din mc i gode hænder. Alle former for montage, reparationer og service varetages af Poul, ejer af SBK Consulting, og opvokset i et mc værksted. Poul er uddannet maskinarbejder og har mange års erfaring med motorcykler. Ikke kun af interesse men gennem et helt liv med motorsport. På sidelinjen er Morten som er udlært MC mekanikker med mange års erfaring. Morten varetager primært opgaver med fejlfinding og større serviceopgaver.

Vi er ikke gearet til store motorreparationer på vores værksted, endnu, men det kommer med tiden. Vores fokuspunkter pt er:

  • Montage af udstyr fra www.sbkconsulting.dk
  • Montage af dæk
  • Almindelige service opgaver
  • Affjedrings opgradering og service.

Dækservice! SBK Consultings MC værksted er mere end konkurrencedygtige på dækpriser og montering. Skriv gerne for et godt tilbud på nye dæk til din mc. Vi fører blandt andet Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Dunlop, Michelin og Heidenau. Montering/afbalancering på løse fælge er altid med i prisen du får. 

Husk – hos os er du ikke bare den næste i køen der skal jages igennem værkstedet. Vi tager os tid til dig og dit projekt og vi har dig med på sidelinjen hele vejen, så du ikke kommer til at stå med en regning på dele som er skiftet uden dit besyv. Det er bare en af de ting som er vi kalder service og som er en selvfølge i Pitboxen. 

Åben efter aftale og med tidsbestilling:

SBK Consulting har ingen faste åbningstider, så ring derfor på 60610654 inden du kører hjemmefra eller send os en besked via formularen herunder. Vi kan normalt træffes på telefonen fra 10-16, men kan have svært ved at besvare alle opkald i højsæsonen. 

[contact-form-7 id=”434″]