MC Værksted!

Hos SBK Consulting sælger vi ikke kun stumper. Vi monterer dem også for dig!

Behøver et MC Værksted en stor polereret facade, for at være godt? Det mener vi ikke – den betales jo af dig som kunde! Vi mener ikke at godt og kompetent arbejde på din motorcykel, behøver at foregå i et 400m2 stort værksted, hvor hver time der faktureres skal betale for høj husleje samt store mængder lys og varme. Vi har sparet væk facaden væk og istedet tilbyder vi en lav timepris på 300kr.

  • Vi har fast pris på montering af slangeløse dæk på løse fælge til 120kr pr stk inkl afbalancering Gratis montering på løse fælge, når dækkene er købt hos os 
  • Fast pris på montering af udstødningssystemer. 500kr for slip-on udstødninger og 1500kr for komplette udstødninger.
  • Vi laver alle former for monteringer, uanset om det er affjedring, kædekit, dæk eller noget helt andet og vi giver dig gerne et fast samlet tilbud. 

Hos SBK Consulting er du og din mc i gode hænder. Alle former for montage, reparationer og service varetages af Poul, ejer af SBK Consulting, og opvokset i et mc værksted. Poul er uddannet maskinarbejder og har mange års erfaring med motorcykler. Ikke kun af interesse men gennem et helt liv med motorsport. På sidelinjen er Morten som er udlært MC mekanikker med mange års erfaring. Morten varetager primært opgaver med fejlfinding og større serviceopgaver.

Vi er ikke gearet til store motorreparationer på vores værksted, endnu, men det kommer med tiden. Vores fokuspunkter pt er:

  • Montage af udstyr fra www.SBKConsulting.dk
  • Montage af dæk
  • Almindelige service opgaver
  • Affjedrings opgradering og service.

Dækservice! SBK Consultings MC værksted er mere end konkurrencedygtige på dækpriser og montering. Skriv gerne for et godt tilbud på nye dæk til din mc. Vi fører blandt andet Bridgestone, Pirelli, Metzeler, Dunlop, Michelin og Heidenau. Montering/afbalancering på løse fælge er altid med i prisen du får. (Slangeløse dæk) For af/påmontering på din mc, skal du regne en ½-1 times arbejde afhængig af mc model.

SBK Consulting

Roldvej 94 – 9610 Nørager

200m fra afkørsel 33 – Haverslev

Åben efter aftale og med tidsbestilling:

SBK Consulting har ingen faste åbningstider, så ring derfor på 60610654 inden du kører hjemmefra eller send os en besked via formularen herunder. Vi kan normalt træffes på telefonen fra 8-16, men kan have svært ved at besvare alle opkald i højsæsonen.