Kæder og kædekit

ALT indenfor kæder og kædekit!

SBK Consulting har et ENORMT udvalg af kædekit til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi har valg ikke at ligge kædekittene online, da der simpelthen er uoverskueligt mange kombinationer, tag istedet fa i os og lad os rådgive dig, så du får præcis det du har brug for. Blandt vore mærker kan du vælge det billigst tilgængelige kædekit, der leveres med kædehjul i stål og en kæde der matcher mc producenten standard specifikationer, hverken bedre eller dårligere. Du kan også stille krav til kædehjul og kædetype, at det f.eks skal være en DID Z-VM X rings kæde med bagkædehjul i guld eller måske du er ligeglad med kædefabrikant, bare den er guldfarvet?

Bagkædehjulene fra blandt andet Supersprox kan fås i et hav af farver som sort, sølv, guld, rød, orange, grøn og blå. Du kan også vælge at få et konverteringskit som dit næste kædekit. F.eks kan du med en stærkere kæde, gå fra 530 eller 525 kæde og ned i 520 kæde. Den mindre kæde er lettere, hvilket giver mindre gyro effekt og derved bedre styrevillighed og samtidig mindskes transmissionstab, så man kan opnå 1,5-2hk mere på baghjulet. En 520 kæde kan fås i styrker som fint kan holde til 200+hk, men man skal være obs på at kædehjulene slides hurtigere.

Hvordan skal du vælge nyt kædekit? Mange køber ALT for gode kæder til deres gade mc. Det gør bestemt ikke noget, men ofte giver man en del flere penge for en ULTRA stærk kæde, end for den som måske reelt var ligeså god til cyklen, blot billigere. Man skal huske at både dyre og billige kæder slides. Det man betaler mere for er primært trækstyrken. Det et unødvendigt at have en kæde der er 2-3 klasser stærkere end der reelt er brug for. Ændrer man på kædens bredde, er snakken lidt en anden. Det er værd at bemærke at størstedele af prisen på et kædekit udgøres af kæden.

Regnestykket for et kædekit til en CBR900RR fra 2001 ser nogenlunde således ud. Forkædehjul 150kr, bagkædehjul 250kr, kæde 900kr. Men vælger du et fancy farvet alu kædehjul eller måske endda et Supersprox Stealth kædehjul, så kan de de kedelige stålkædehjul ofte skiftes ud med “bling-bling” for 150-250kr mere. Det behøver ikke være kedeligt for at være billigt.

Hos SBK Consulting fører vi blandt andet disse mærker:

  • Supersprox
  • Renthal
  • Sunstar
  • JT Sprocket
  • DID
  • RK
  • EK
  • AFAM

Og som noget ganske unikt kan vi blande produkterne HELT som du ønsker. Så skynd dig at smide en besked via kontaktformularen og lad os udregne et fornuftigt tilbud på dit nye kædekit.
1.191,00 DKK1.547,00 DKK

Værktøj og udstyr

Kædeværktøj Jumbo

1.349,00 DKK