Hos SBK Consulting finder du et kæmpe udvalg af affjedring. Vores hovedmærke er YSS. YSS er ukendt for de fleste, men faktisk er de verdens største producent af affjedring til motorcykler. YSS har et katalog som dækker mere end 2600 motorcykelmodeller. YSS kan leveredæmpere i absolut topkvalitet og flere forskellige serier, afhængig af dit behov. YSS leveres med fjeder der passer til din vægt. YSS er ca 30% billigere end f.eks Wilbers som vi også fører. Wilbers er tyskproduceret affjedring i verdensklasse. Wilbers kan ligesom YSS også levere til et enormt bredt udvalg af motorcykler. Desuden er Wilbers eksperter i sænkning af motorcykler, så uanset om din mc bare skal være lidt lavere, eller om du har brug for affjedring der giver bedre sikkerhed på vejen og banen, så kan vi hjælpe dig.

For at sikre at ingen går forgæves når de kontakter os, har vi også indgået aftaler, så vi nu forhandler Hyperpro, Bitubo og Racetech også! tilsammen giver det os et enormt sortiment, som INGEN kan slå! Vi kan også levere reservedele som glidebøsninger, gaffelben i løs vægt, ventilkits og meget andet. Uanset hvad du mangler, så kontakt os først

 

Twin shock dæmpere

 

Racing og touring bagdæmpere

 

Forgaffelfjedre

 

Styrdæmpere

  • Vi har pt alle YSS monodæmpere og forgaffelfjedre online og kan findes via mc vælgeren herunder
  • YSS twin shock dæmpere løbende online, men indtil videre bedes du sende en forespørgsel via kontaktformularen herunder, så laver vi et godt tilbud til dig:
  • Wilbers kommer løbende online, men indtil videre bedes du sende en forespørgsel på mail eller via kontakformular nedest på siden.
  • Racetech, Bitubo og Hyperpro er også produkter vi forhandler og kan lave gode tilbud på, henvendelse på mail eller via kontakformular nedest på siden.