Motorcykel affjedring

Hos SBK Consulting finder du et kæmpe udvalg af Motorcykel affjedring. Vores hovedmærke er Wilbers. Wilbers er tyskproduceret affjedring i verdensklasse. Wilbers er som langt de fleste (også dyrere mærker, ikke en stangvare som ligger på hylden. Wilbers skræddersys til den enkelte kundes behov og til de fleste motorcykler fås forskellige dæmpertyper, som opfylder forskellige behov. Der er ingen grund til at købe en hardcore racerdæmper, hvis det du bruger din mc er til en tur rundt om fjorden i hyggetempo. Wilbers kan leveres til et enormt bredt udvalg af motorcykler. Desuden er Wilbers eksperter i sænkning af motorcykler, så uanset om din mc bare skal være lidt lavere, eller om du har brug for affjedring der giver bedre sikkerhed på vejen og banen, så kan vi hjælpe dig.

For at sikre at ingen går forgæves når de kontakter os, har vi også indgået aftaler, så vi nu forhandler Ôhlins, Hyperpro, Bitubo og Racetech også! Tilsammen giver det os et enormt sortiment, som INGEN kan slå! Vi kan også levere reservedele som glidebøsninger, gaffelben i løs vægt, ventilkits og meget andet. Uanset hvad du mangler, så kontakt os først!

Forgaffel

Al stabilitet på din mc starter og slutter med forgaflen! Fungerer din forgaffel ikke er risikoen for styrt og u-komfortabel kørsel, markant større end når du har problemer med bagenden. I varegrupperne herunder kan du finde en række udvalgte produkter nogle af verdens bedste producenter. Vores hovedmærke er Wilbers, men vi kan også levere Öhlins, Hyperpro, Bitubo, YSS og flere andre mærker. Vi har do valgt kun at have Wilbers online.

Bagdæmper og styrdæmper

Hvad er 200Hk på baghjulet ved, hvis du ikke kan overføre dem til asfalten? Vi har både standardløsninger som er en væsentligt opgradering over stadard dæmperen, samt specialbyggede støddæmpere som opsættes direkte efter dit behov. Uanset om du kører på bane eller på vejen, så bliver du RIGTIG glad for en ny og bedre bagdæmper! Husk din affjedring skal serviceres hvert andet år.

I varegrupperne herunder kan du finde en række udvalgte produkter nogle af verdens bedste producenter. Vores primære mærke er Wilbers, men vi kan også levere Öhlins, Hyperpro, Bitubo, YSS og flere andre mærker. Vi har dog valgt kun at have Wilbers online.

  • Vi har pt alle Wilbers bagdæmpere, styrdæmpere og forgaffelfjedre online og kan findes via mc vælgeren.
  • YSS, Öhlins Racetech, Bitubo, Progressive suspension og Hyperpro er også produkter vi forhandler og kan lave gode tilbud på, henvendelse på mail