Cobra 2019 – lige på trapperne!

Cobra – de fleste kender navnet der lavede udstødninger da far var knægt!

Cobra har nu præsenteret deres nye 2019 program, og der er BANG FOR THE BUCK! RX77, X7 og GP2-RR er blot nogle af de få nyheder til 2019. Og som vi kender Cobra bedst, så laver de selvfølgelig stadig udstødninger til både de nyeste modeller og cykler helt tilbage fra 70érne og 80érne.

De fleste af de udstødningsmodeller som Cobra havde på programmet i 2018 er nu udgået. Da vi hørte det, tog vi os til hovedet og ærgredes, så fik vi præsentationen af det nye line-up… WOOOOW! Det her er vildt! Så fede udstødninger, til så sprød en pris og naturligvis er 95% af dem godkendte, som man kunne forvente fra tyskerne – Ordnung muss sein!

Cobra kommer løbende online på www.sbkconsulting.dk og de første produkter forventes online i løbet af 2 og 3, så stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *