Supersprox

Supersprox Kædekit og kædehjul hos SBK Consulting!

De fedeste kædehjul på markedet – BASTA!

Supersprox kædehjul i alu/stål finder du ved SBK Consulting

Med Supersprox kædehjul får du et helt unikt design på din mc. De bagerste kædehjul er lavet med center i flyaluminium og en tandkrans i stål. Dette giver tandhjulet en lang levetid med mange kilometer, uden at tandkransen mister farve og hårdhed, som det sker på et almindeligt alu kædehjul. Dertil kommer at Supersprox kommer med indfarvet (elokseret/anodiseret) center, der giver en hård og modstandsdygtig overflade, som desuden fås i flere farver. Prisen på et Supersprox kædehjul er stort set identisk med et tilsvarende i aluminium, så i vores optik, får du sindssygt meget for pengene. Samme levetid som ståltandhjul og vægtegenskaberne fra alu. Den lavere vægt bidrager desuden med at forbedre styregenskaberne, da den roterende masse (enerti/gyro) bliver lavere.

Supersprox kan fås som løse kædehjul i forskellige gearinger. Mange ønsker en smule mere acceleration, uden at gå på kompromis med topfarten. +2/3 tænder på bagkædehjulet kan derfor være en god ide, Husk at tjekke din kæde er lang nok og i GOD STAND (mere om det længere nede)

Du kan også få Supersprox forkædehjul, kædehjulene her er lavet i stål og fås ligeledes med forskellige gearinger.

Komplet kædekit? Vi har naturligvis mulighed for at tilbyde dig et komplet kædekit til din MC, og medmindre dit kædekit er relativt nyt, bør du overveje dette, da en slidt kæde hurtigere vil slide dit nye kædehjul og desuden altid er en sikkerhedsrisiko når delene ikke er slidt sammen. Vi har valgt at kunne skræddersy dit nye kædekit. Nogle er til RK kæder, andre til DID og andre igen til AFAM eller Tsubaki. Alle producenter laver nogle fantastisk gode kæder, men da der ofte er lidt religion indeover, så kan vi tilbyde præcis den kæde som du ønsker. Vi kan også tilbyde konversations kit således din mc f.eks kan gå fra 530 kæde til 525 eller sågar 520 kæde. Dette giver en markant mindre roterende masse og mærkbar bedre indstyring i sving, plus flere hk på baghjulet grundet mindre modstand. Det skal siges at når man går ned i kædebredde, så kræves der en tilsvarende stærkere kæde, hvilket også er dyrere. Desuden er sliddet på kæde og kædehjul større så levetiden forringes.

For at indhente tilbud til din mc, send os venligst en besked via boksen herunder

 

[contact-form-7 id=”7319″]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *