Bilstereo hos SBK Consulting

Det bedste af det bedste indenfor bilstereo….!

SBK Consulting er drevet af passion indenfor alt der interesserer os, om det er fed lyd fra bilen, eller i bilen, så er vi med dig hele vejen  med know how og gode råd.

Ekspert? Hvornår kan man tillade sig at kalde sig det? Indenfor alle brancher bruges termen i flæng og ofte får man råd af en ekspert, som har læst sig en masse, eller har hørt noget… Sådan opererer vi ikke, vi arbejder sammen med nogle af de dygtigste indenfor car hifi branchen, her til lands og i Europa. Vi gætter ikke på hvad der passer sammen, vi ved det, og når vi må erkende at vi ikke ved nok om et emne (Det sker 😉 ) så trækker vi i trådene og får hjælp fra enten vores leverandør eller sågar prodcenterne.

De produkter som vi har valgt at føre på wwwsbkconsulting.dk er udelukkende produkter som vi kan stå inde for og som vi ved, har et potentiale. Vi kommer til at føre produkter indenfor de mest anerkendte hifi mærker i branchen, men tillader os at sortere og vurdere indenfor hvert mærke, om deres produkt holder hele vejen – hvis det ikke gør, så gider vi ikke sælge det!

Mærker der dur!

Om du er til højt lydtryk eller raffineret hifi, så er vi leveringsdygtige indenfor brans som Morel, Arc Audio, SPL Dynamics, Audio System og Kove Audio for at nævne nogle få. Hver har deres kompetencer og vi vil forsøge at guide så godt på shoppen som muligt. Shoppen vil løbende blive opdateret, så hold godt øje! Vi lægger ud med Morel og Audio System.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *