Termignoni hos SBK Consulting

Termignoni på programmet til 2019!

Vi elsker bare lækre dimser og fedt design. Termignoni er bare lige lidt federe lavet end noget andet. De absolut bedste materialer der kan opdrives, fantastisk forarbejdning og en helhed der går 100% op.

I mange år har Termignoni været fabriksleverandør til Ducati og der har været lighedstegn mellem Ducati Performance og Termignoni. Termignoni er ikke fabriksleverandør længere, det kan godt lyde negativt, men det er det bestemt ikke, for tidligere kunne Termignoni til Ducati udelukkende findes hos Ducati forhandlere. Det er der nu lavet om på og det har givet SBK Consulting muligheden for at forhandle disse fantastisk forarbejdede systemer. 

Termignoni er den absolutte top af kransekagen – på ægte italiensk maner.

Tag et kig på vores sortiment i shoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *